Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fleninge

Annons:
I orten Fleninge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Fleninge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fleninge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fleninge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fleninge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fleninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fleninge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fleninge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fleninge

För dig som letar efter lediga tomter i Fleninge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fleninge

Även lediga lägenheter i Fleninge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fleninge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fleninge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fleninge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fleninge.

W-Snickerier Fastigheter AB
Vagnmakarev. 150
254 77 FLENINGEKnuttorget, Förvaltnings AB
Västkustvägen


Lnt Fastighets AB
Fleningev. 272
254 77 FLENINGEBengt-Arne Magnus Persson
Fleningevägen


Fastighets AB Bali
Djurhagshusvägen 119
254 77 FLENINGECaroline Mannheimer
Fleningevägen 419


Rågen 16
Fleningevägen 310
254 77 FLENINGEFleninge Gästgifvaregård AB
Flöjavägen

Annons:

Detaljinformation om orten Fleninge - fastighetsdata

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånare: 192, år 2010

Här hittar du mer information om Fleninge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fleninge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.