Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fjälkinge

Annons:
I orten Fjälkinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 22 olika företag inom fastigheter i Fjälkinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fjälkinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fjälkinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fjälkinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fjälkinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fjälkinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fjälkinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fjälkinge

För dig som letar efter lediga tomter i Fjälkinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fjälkinge

Även lediga lägenheter i Fjälkinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fjälkinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fjälkinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fjälkinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fjälkinge.

Motor & Marin i Bäckaskog AB
Bäckaskogsv. 162
290 34 FJÄLKINGE


Bröderna Ljungs Fastigheter
Sölvesborgsv. 478
290 34 FJÄLKINGE


Bodelsson Bygg & Fastigheter
Släbov. 7 -22
290 34 FJÄLKINGE


Netray Fastigheter AB
Kiabyv. 5
290 34 FJÄLKINGECpp Fastigheter AB
MicklagårdsvLars Stjärnkvist Fastigheter AB
VäjlesjövRa Kvalitet Svets Fastigheter AB
Gamla044-Bygg & Fastighetsservice, Andreas Walthersso
Hallingav


Nymö Förskola
Kvastmakarestigen 19
290 34 FJÄLKINGE


Kiebu AB
Smörlyckev. 6
290 34 FJÄLKINGENymö-Lerdala Samfällighetsförening
GälltoftavAmh Fastighets AB
Alfred Fjelners v. 2Viby Bys Samfällighetsförening
Rosenborgsv. 87Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB
Peder Billes v. 17Gudmundsons Lantbruk O Taxi
Barumsv


A-Livs i Fjälkinge AB
Fjällbov. 14
290 34 FJÄLKINGEKristianstad Hörröd 28:1
Thimsfuret 4


Lyckeby Industrial AB

Bröderna Johansson
Furulundsv. 173


A & J Molin Fastighetsförvaltning AB
Bäckaskogsv. 162
290 34 FJÄLKINGE


Welfast AB
Capollov. 11
290 34 FJÄLKINGEKvastmakarestigens Samfällighetsförening
Kvastmakarestigen 102

Annons:

Detaljinformation om orten Fjälkinge - fastighetsdata

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånare: 1690, år 2010

Här hittar du mer information om Fjälkinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fjälkinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.