Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Färlöv

Annons:
I orten Färlöv finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Färlöv som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Färlöv. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Färlöv rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Färlöv som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Färlöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Färlöv variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Färlöv eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Färlöv

För dig som letar efter lediga tomter i Färlöv kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Färlöv

Även lediga lägenheter i Färlöv går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Färlöv.

Fastigheter och fastighetsbolag i Färlöv

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Färlöv. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Färlöv.

A.P. Sten Sweden AB
N. Bjärlövsv. 14
291 95 Färlöv


Riddarsporren Fastigheter AB
Ströv. 115
291 95 FärlövTrimtex Fastigheter AB
åbyv


Toj Fastigheter
Övarpsv. 50
291 95 FärlövKarpalunds Fastigheter HB
Wrangels


Fastigheter Bjärlövs By AB
N. Bjärlövsv. 12
291 95 FärlövAndersson, Anders
åbyv


Hpf Förvaltning AB
Wrangels Allé 78
291 75 FärlövQuality Fitness I Sverige AB
Ströv. 115


Tomt & Villa i Kristianstad AB
Åbyv. 37
291 95 Färlöv


Norra Strö Utveckling Ekonomisk Förening
Ströv. 77
291 95 FärlövEmmaro Förvaltnings AB
Fru

Annons:

Detaljinformation om orten Färlöv - fastighetsdata

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånare: 1026, år 2010

Här hittar du mer information om Färlöv.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Färlöv. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.