Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Farhult

Annons:
I orten Farhult finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Farhult som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Farhult. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Farhult rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Farhult som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Farhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Farhult variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Farhult eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Farhult

För dig som letar efter lediga tomter i Farhult kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Farhult

Även lediga lägenheter i Farhult går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Farhult.

Fastigheter och fastighetsbolag i Farhult

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Farhult. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Farhult.

Sveriges Naturbruksgymnasium AB
Farhultsvägen 396
263 95 FARHULTJfbh Utbildnings, AB
Farhultsvägen


Virgilijus Sauklys För Döinge 1:35
Svartelandsvägen 95
263 95 FARHULTFastighets AB
Öringsvägen 2


Kultur Inn AB
Ö Teatergatan 396
263 95 FARHULTHna Syd Fastighet AB
FarhultsvägenZ23 Handball AB
Sjöhagav

Annons:

Detaljinformation om orten Farhult - fastighetsdata

Farhultsbaden (av SCB benämnd Farhultsbaden och Stenvallabaden) är en småort i Höganäs kommun i Skåne län belägen vid Skälderviken. Samhället består till stor del av fritidshusbebyggelse. I södra delen av småorten ligger Farhult, kyrkby i Farhults socken och där Farhults kyrka ligger.

Yta: 66 hektar
Invånare: 255, år 2010

Här hittar du mer information om Farhult.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Farhult. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.