Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Falsterbo

Annons:
I orten Falsterbo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Falsterbo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Falsterbo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Falsterbo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Falsterbo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Falsterbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Falsterbo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Falsterbo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Falsterbo

För dig som letar efter lediga tomter i Falsterbo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Falsterbo

Även lediga lägenheter i Falsterbo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Falsterbo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Falsterbo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Falsterbo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Falsterbo.

Mäklarfirman Inge Salomonsson AB
Sandvipev. 6
239 42 Falsterbo


Paxxo Fastigheter AB
SKOLTORGET 6 6
239 40 Falsterbo


F. Helgemans Bygg
Möllemadsv. 46
239 42 Falsterbo


Bengt Nevsten Fastigheter
Sothönsv. 2
239 41 FALSTERBO


Ivholts Fastigheter AB
Falsterbov. 96
239 40 FalsterboSafe Protection Skåne AB
Poppelv. 12Annika Moritz AB
ClemensagervByggfolket i Skåne AB
Långskiftesv


Christiansborg Human Resources AB
Österg. 2
239 40 FalsterboRiggarhuset I Västra Hamnen AB
SothönsvOnezerozero Productions
Rävavägen 4


Nevsten Fastighets AB
Stadsallén 7
239 40 Falsterbo


Stylist Eva Lindh
Vårhaga Gränd 21
239 40 Falsterbo


Bibeg Förvaltning AB
Kapellv. 3
239 41 FALSTERBO


Höllviken 7:38
Sothönsv. 3
239 41 FALSTERBOSkyfast AB
Skärfläckev


Falsterbo Golfklubb
Fyrv. 34
239 40 Falsterbo


Näsets Villaservice HB
Falsterbov. 76
239 40 FalsterboMäklarfirman Leif Jonasson HB
Hörens


Helena Carlsson Produktion
Vallbov. 6
239 42 Falsterbo


Surfhuset AB
Falsterbov. 83
239 40 Falsterbo

Annons:

Detaljinformation om orten Falsterbo - fastighetsdata

Falsterbo är en del av tätorten Skanör med Falsterbo på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Falsterbo uppstod på södra delen av Falsterbonäset under 1200-talet och blev under medeltiden en rik och ansedd stad eftersom den låg i ett centrum för handel och sillfiske.

Yta: 541,96 hektar
Invånare: 6937, år 2010

Här hittar du mer information om Falsterbo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Falsterbo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.