Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Everöd

Annons:
I orten Everöd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Everöd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Everöd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Everöd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Everöd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Everöd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Everöd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Everöd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Everöd

För dig som letar efter lediga tomter i Everöd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Everöd

Även lediga lägenheter i Everöd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Everöd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Everöd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Everöd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Everöd.

Everöds Elbyrå Förvaltnings AB
Box 53
297 02 EVERÖD


Jutas AB
Degebergav. 646 -80
297 92 Everöd


Millpool Kapitalinvest AB
Lyngsjöv. 55 -53
297 92 Everöd


G.E. Handelshus AB
Stora v. 14
297 72 Everöd


AO Water AB
Martin Jöns v. 300
297 92 Everöd

Annons:

Detaljinformation om orten Everöd - fastighetsdata

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånare: 885, år 2010

Här hittar du mer information om Everöd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Everöd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.