Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ekeby

Annons:
I orten Ekeby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Ekeby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ekeby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ekeby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ekeby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ekeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ekeby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ekeby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ekeby

För dig som letar efter lediga tomter i Ekeby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ekeby

Även lediga lägenheter i Ekeby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ekeby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ekeby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ekeby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ekeby.

Helsingborgs Stängsel AB
Spannmålsg. 13
267 76 Ekeby


Ekebygg Janne Saltarski
Bruksg. 16
267 75 EKEBY

Annons:

Detaljinformation om orten Ekeby - fastighetsdata

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånare: 3230, år 2010

Här hittar du mer information om Ekeby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ekeby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.