Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Dösjebro

Annons:
I orten Dösjebro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Dösjebro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Dösjebro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Dösjebro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Dösjebro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Dösjebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Dösjebro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Dösjebro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Dösjebro

För dig som letar efter lediga tomter i Dösjebro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Dösjebro

Även lediga lägenheter i Dösjebro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Dösjebro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Dösjebro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Dösjebro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Dösjebro.

Majoyard Property AB
Furuhillsvägen
244 95 DösjebroLjungquist & Olenmark AB
Dagstorpsv. 198


Växthuset I Landskrona AB
V. Karaby Kyrkov. 6
244 95 DösjebroJTB Konsult & Bygg AB
Björnstorpsv. 3


Sv Holding AB
Karabyv. 543
244 71 DösjebroOlle Olsson För Saxtorp 2:116
VPetter Olssons Vägens Samfäll.För
KvärlövÅhälla AB
Huvudstorpsv. 185 -36


Mb Grönsaker AB
Skogsborgsv. 94
244 95 DösjebroFastigheten Dagstorp 5:2
Gamlegård Postlåda 155Thérése Matställe
Hästgårdsv

Annons:

Detaljinformation om orten Dösjebro - fastighetsdata

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånare: 858, år 2010

Här hittar du mer information om Dösjebro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Dösjebro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.