Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Dalby

Annons:
I orten Dalby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Dalby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Dalby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Dalby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Dalby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Dalby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Dalby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Dalby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Dalby

För dig som letar efter lediga tomter i Dalby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Dalby

Även lediga lägenheter i Dalby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Dalby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Dalby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Dalby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Dalby.

Lärns Fastigheter
Stationsbacken 8
247 50 Dalby


Tre Skänkare Fastigheter AB
Veberödsv. 7
247 50 DalbyLomma Fastigheter AB
PetersborgFastighetsaktiebolaget Dan Molander
PumpvArnes Allservice
Skolg


Hällestadsvägens Samfällighetsför
Hällestadsv. 120
247 50 Dalby


House Of Win-Win HB
Elverksv. 1
247 50 Dalby


Lunds Kommuns Fastighets AB
Bondev. 7 A
247 54 Dalby


Hendan Fastighets AB
Pumpv. 6
247 50 DalbyX-Range AB
DalbyDalby Industrilokaler AB
Pumpv. 7


Dabu AB
G. Veberödsv. 12
247 56 DalbyBeragården Fastighets AB
Dalby


Bröderna Nilssons Färg AB
Hällestadsv. 8 A
247 50 Dalby


Vadstena Bårstad 1:8, 11:1
Spannmålsv. 9
247 55 DALBYMpf Fastighets AB
GodemansvHällans Samfällighetsför
Hällestadsv. 174


Egino14 Fastighets AB
Lundav. 10
247 50 Dalby

Annons:

Detaljinformation om orten Dalby - fastighetsdata

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånare: 5708, år 2010

Här hittar du mer information om Dalby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Dalby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.