Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bunkeflostrand

Annons:
I orten Bunkeflostrand finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Bunkeflostrand som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bunkeflostrand. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bunkeflostrand rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bunkeflostrand som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bunkeflostrand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bunkeflostrand variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bunkeflostrand eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bunkeflostrand

För dig som letar efter lediga tomter i Bunkeflostrand kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bunkeflostrand

Även lediga lägenheter i Bunkeflostrand går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bunkeflostrand.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bunkeflostrand

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bunkeflostrand. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bunkeflostrand.

Perberg Fastigheter AB
Ängsdalsv. 29
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Carlsson Fastigheter I Malmö AB
Mary Hemmings g. 7
218 37 BUNKEFLOSTRANDBunkeflo Fastigheter AB
Båtsmansgränd 34


Vilu Förvaltning AB
Båtsmansgränd 73
218 33 BUNKEFLOSTRANDMartin Arup Consulting AB
GuldbaggegAdolfsson & Hansson Fastighets AB
Blåsippev. 11


Majcol AB
Blåsippev. 11
218 34 BunkeflostrandMalmgren Ing.Byrå AB
Sparvv. 1


Tilu Konsult AB
Mary Hemmings g. 11
218 37 BUNKEFLOSTRANDPapa Joe AB
Sadelmakarebyn


Vm Konsult
Astilbev. 10
218 34 Bunkeflostrand


Bob Services AB
Blåsippev. 14
218 34 Bunkeflostrand


Andreas Månssons Byggproduktion AB
Skräddarebyn 5 B
218 42 BUNKEFLOSTRAND


Björn T Dahlberg i Malmö AB
Klagshamnsv. 82
218 38 Bunkeflostrand


Pars Projekt
John Lundvallsg. 5
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Bunkeflo If Hallen AB
040 - 36 50 02


Annons:

Detaljinformation om orten Bunkeflostrand - fastighetsdata

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånare: 10386, år 2010

Här hittar du mer information om Bunkeflostrand.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bunkeflostrand. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.