Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Brösarp

Annons:
I orten Brösarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Brösarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Brösarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Brösarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Brösarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Brösarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Brösarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Brösarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Brösarp

För dig som letar efter lediga tomter i Brösarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Brösarp

Även lediga lägenheter i Brösarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Brösarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Brösarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Brösarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Brösarp.

Johan Mickelåker
Eljaröd 1902
273 56 BrösarpNickeboprodukter I Haväng
Sillaröd Nickebo 112


Stiftelsen Tjörnedala
Eljaröd 1919
273 56 BrösarpMega Liten I Brösarp Fastighet & Byggkonsult AB
Albov


Anette Löfstedt
Christinehof Kuskahusen
273 57 BRÖSARPAB Jonny Andersson I Brösarp
Bengtemöllev. 5


Bertilstorps Norra Vägsamfällighetsförening
Lönhult 1102
273 55 BRÖSARPBjörstorp-Sjöholm AB
S. Björstorps Säteri


Peter Nilsson
Kongslandsv. 4
273 50 Brösarp


Carlskärrs Bys Samfällighetsförening
Torpv. 13
273 55 BRÖSARPFastigheten Brösarp 9:20
Albov. 34Tillväxthuset Trädgårdscentrum På Österlen Ek. För.
Christinehov

Annons:

Detaljinformation om orten Brösarp - fastighetsdata

Brösarp är en tätort i Tomelilla kommun i Skåne län. Brösarp ligger på Österlen i ett karakteristiskt och kuperat landskap. Brösarp har en välbesökt museijärnväg, Skånska järnvägar, som sommartid trafikerar sträckan Brösarp—Sankt Olof via Ravlunda och Vitaby.

Yta: 82,25 hektar
Invånare: 680, år 2010

Här hittar du mer information om Brösarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Brösarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.