Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Broby

Annons:
I orten Broby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Broby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Broby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Broby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Broby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Broby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Broby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Broby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Broby

För dig som letar efter lediga tomter i Broby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Broby

Även lediga lägenheter i Broby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Broby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Broby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Broby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Broby.

Östra Göinge Kommuns Industrifastighets AB
Storg. 4
280 60 Broby


Göinge Industri AB
Pappersbruksv. 10 B
280 60 Broby


Diedenporten AB
Industrig. 3
280 60 Broby


AB Östra Göinge Fastigheter Nr 1
Storg. 4
280 60 Broby


Strömshalls Fastigheter
Trådg. 2
280 60 Broby


Gustafssons Fastigheter i Broby
Storg. 38
280 60 Broby


Radan Fastigheter AB
Tydingeg. 30
280 60 BrobyAB Järletoft Fastigheter
Stömshalls Fastigheter
Trådg. 2Nöbbelövs Samfällighetsförening
NöbbelövKroma Förvaltnings AB
Brittens

Annons:

Detaljinformation om orten Broby - fastighetsdata

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånare: 2920, år 2010

Här hittar du mer information om Broby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Broby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.