Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Brantevik

Annons:
I orten Brantevik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Brantevik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Brantevik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Brantevik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Brantevik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Brantevik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Brantevik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Brantevik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Brantevik

För dig som letar efter lediga tomter i Brantevik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Brantevik

Även lediga lägenheter i Brantevik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Brantevik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Brantevik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Brantevik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Brantevik.

Branteviks Bykrog & Hotell
Östersjög. 33
272 38 Brantevik


Stella Polaris 1 AB
Branteviksv. 81
272 38 BrantevikAB Diorama
Brantehög

Annons:

Detaljinformation om orten Brantevik - fastighetsdata

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånare: 409, år 2010

Här hittar du mer information om Brantevik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Brantevik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.