Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bjuv

Annons:
I orten Bjuv finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Bjuv som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bjuv. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bjuv rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bjuv som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bjuv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bjuv variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bjuv eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bjuv

För dig som letar efter lediga tomter i Bjuv kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bjuv

Även lediga lägenheter i Bjuv går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bjuv.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bjuv

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bjuv. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bjuv.

E.G. Meyer Fastigheter AB
Brogårdav. 2
267 90 BJUV


IlAB Fastigheter AB
070 - 247 87 77Nilsson Gustav Handelsträdgård Eftr., HB
Hedenv. 26
267 90 BJUV


Bolo Dam- och Herrmode
S. Storg. 17
267 31 Bjuv


Höganäs Bjuf Fastighets AB

Björnbärsgatans Samfällighetsförening
Björnbärsg. 12

Annons:

Detaljinformation om orten Bjuv - fastighetsdata

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånare: 6832, år 2010

Här hittar du mer information om Bjuv.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bjuv. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.