Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bjärred

Annons:
I orten Bjärred finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Bjärred som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bjärred. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bjärred rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bjärred som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bjärred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bjärred variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bjärred eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bjärred

För dig som letar efter lediga tomter i Bjärred kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bjärred

Även lediga lägenheter i Bjärred går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bjärred.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bjärred

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bjärred. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bjärred.

Tomva Fastigheter AB
Kornettv. 5
237 41 BJÄRRED


Spab Fastigheter AB
Desideriav. 10
237 41 BJÄRREDFinn & Berit Thystrup
N. Villav. 38


Servantis AB
Örnv. 9
237 37 Bjärred


Complana AB
Flädie Kyrkv. 27
237 91 Bjärred


Weiab Systemlösningar AB
S. Västkustv. 33
237 36 BJÄRRED


Bjurfors Bjärred
Vikingav. 1
237 31 Bjärred


Ei Elektro Innovation AB
Hovslagarev. 4
237 32 BJÄRREDBerny Arne Gunnar Thomsner
Plantagev. 7


Procedural Properties AB
Ö. Kennelv. 17
237 35 BjärredMamego AB
Björkv. 18Öresund Hus & Mark AB
Tegelbruksv


Cantho AB
Lärkv. 6
237 37 BjärredMagnum Opus Fastighets AB
örnv


Tribe Of Sales AB
Vikingav. 14
237 31 Bjärred


Flädie Kvarn
Flädie Kyrkv. 7 F
237 91 Bjärred


Varvtalet AB
070 - 515 04 30Corretto AB
Majorsv. 6
237 32 BJÄRRED


Ebba Bror Och Caroline Bancks Stiftelse
Trollsjöv. 34
237 33 BjärredFastigheten Mejeriet KB
Flädie Mejeriv. 13Borgeby 2 AB
Basunv. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Bjärred - fastighetsdata

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånare: 9542, år 2010

Här hittar du mer information om Bjärred.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bjärred. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.