Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bjärnum

Annons:
I orten Bjärnum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Bjärnum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bjärnum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bjärnum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bjärnum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bjärnum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bjärnum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bjärnum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bjärnum

För dig som letar efter lediga tomter i Bjärnum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bjärnum

Även lediga lägenheter i Bjärnum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bjärnum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bjärnum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bjärnum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bjärnum.

Högahults Fastigheter AB
Kroppedammsg. 23 A
280 20 BJÄRNUMHsb Skåne Ek för
Vallg


Hsb Bostadsrättsförening Valtersro Iosby
Vallg. 2
280 20 BJÄRNUM


Fmc i Bjärnum
Almg. 11
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Folkets Park
Norra v. 44
280 20 BJÄRNUM


Emf El Mark Fastighet AB
L. Dalsjö 499
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Trading HB
L. Mölleröd 1599
280 20 BJÄRNUMÅkarp 1:53 AB
Hågnarpsv


Snapphanebygdens Stiftelse

Hsb Bostadsrättsförening Korgmakareni Osby
Vallg


Stenroth i Hässleholm AB
Hillarp 1258
280 20 BJÄRNUM


Papilio AB
Boställsgatan
288 33 BJÄRNUM


Intus AB
Vallg. 3
280 20 BJÄRNUM


Amac AB
Vallg. 3
280 20 BJÄRNUMMondo Wellness HB
FjärdingsmannagLindbecksbyggen AB, Lars
Alg


Högahults Samfällighetsförening
Högahult 1521
280 20 BJÄRNUMBistret 1
Boställsg. 48

Annons:

Detaljinformation om orten Bjärnum - fastighetsdata

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånare: 2674, år 2010

Här hittar du mer information om Bjärnum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bjärnum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.