Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Billeberga

Annons:
I orten Billeberga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Billeberga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Billeberga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Billeberga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Billeberga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Billeberga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Billeberga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Billeberga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Billeberga

För dig som letar efter lediga tomter i Billeberga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Billeberga

Även lediga lägenheter i Billeberga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Billeberga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Billeberga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Billeberga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Billeberga.

Billefast AB
Tostarp 5830
268 74 Billeberga


Gamla Väg 17 Samfällighetsförening
Rosenhäll 553
268 73 BILLEBERGAWärmö VVS
Värmö


Elvireborg Invest AB
Elvireborg 7590
268 74 BillebergaHedenborgs Samfällighetsförening
Heden 6708Allt Om Bygg, Landskrona
årupsv

Annons:

Detaljinformation om orten Billeberga - fastighetsdata

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånare: 987, år 2010

Här hittar du mer information om Billeberga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Billeberga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.