Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Båstad

Annons:
I orten Båstad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Båstad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Båstad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Båstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Båstad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Båstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Båstad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Båstad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Båstad

För dig som letar efter lediga tomter i Båstad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Båstad

Även lediga lägenheter i Båstad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Båstad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Båstad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Båstad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Båstad.

Stigbertils Mäklare i Båstad AB
Köpmansg. 13
269 33 BÅSTAD


Nadjafi Kristensen Fastighetsförmedling AB
Köpmansg. 96
269 31 BÅSTAD


Fastighetsbyrån
Köpmansg. 59
269 33 BÅSTAD


Båstadhem AB
0431 - 750 30Advokatfirman Wagenius & Gustafsson
Agardhsg. 59
269 33 BÅSTAD

Annons:

Detaljinformation om orten Båstad - fastighetsdata

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånare: 4961, år 2010

Här hittar du mer information om Båstad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Båstad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.