Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ballingslöv

Annons:
I orten Ballingslöv finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Ballingslöv som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ballingslöv. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ballingslöv rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ballingslöv som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ballingslöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ballingslöv variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ballingslöv eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ballingslöv

För dig som letar efter lediga tomter i Ballingslöv kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ballingslöv

Även lediga lägenheter i Ballingslöv går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ballingslöv.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ballingslöv

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ballingslöv. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ballingslöv.

Ballingslövs Fastighets AB
Solbog. 4
281 97 Ballingslöv


Lugnets Hästhotel
Stoby-näs 2380
281 97 Ballingslöv


Övre Almåns Samfällinghetsförening
Rättelöv 2420
281 97 Ballingslöv

Annons:

Detaljinformation om orten Ballingslöv - fastighetsdata

Ballingslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Ballingslöv ligger utmed Södra stambanan och trafikeras med Pågatågen.

Yta: 58,20 hektar
Invånare: 310, år 2010

Här hittar du mer information om Ballingslöv.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ballingslöv. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.