Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åstorp

Annons:
I orten Åstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Åstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Åstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åstorp

Även lediga lägenheter i Åstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åstorp.

Kvidingebyggen AB
Storg. 3
265 34 åstorp


Rifast i Skåne AB
Bang. 6
265 38 åstorp


Riksbyggen
Storg. 2
265 34 åstorp


Svensk Fastighetsförmedling
Torgg. 4 A
265 34 åstorp


Svedulf Fastighets AB
Malmöv. 2
265 21 åstorp


Euroimp AB
042 - 500 10Lamaro AB
Bang. 6
265 38 åstorp


Takia AB
Plåtslagareg. 13
265 33 ÅSTORP


Igrab
Ji-te g. 1
265 38 åstorp


Fredrikssons Fastigheter I Åstorp AB
Malmöv. 2
265 36 åstorp

Annons:

Detaljinformation om orten Åstorp - fastighetsdata

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånare: 9488, år 2010

Här hittar du mer information om Åstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.