Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Asmundtorp

Annons:
I orten Asmundtorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Asmundtorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Asmundtorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Asmundtorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Asmundtorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Asmundtorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Asmundtorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Asmundtorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Asmundtorp

För dig som letar efter lediga tomter i Asmundtorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Asmundtorp

Även lediga lägenheter i Asmundtorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Asmundtorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Asmundtorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Asmundtorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Asmundtorp.

Cardello Fastigheter AB
Kustv. 250
261 75 Asmundtorp


Drembo Fastigheter AB
Agronomv. 23
261 75 AsmundtorpBanér Fastigheter AB
KustvRåga Hörstads Samfällighetsförening
RosengårdsvPappersströ Sweden AB
Tågarpsv. 79


Ellenholm Resurs AB
Kustv. 146
261 75 AsmundtorpElt Vård AB
SmedvMuraren I Asmundtorp AB
Asmundtorpsv


Ängahusens Samfällighetsförening
Ängahusv. 148
261 76 ASMUNDTORPRåga Hörstadsvägens Samfällighetsförening
RågaNORRA RÖNNEBERGAVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
N. Rönnebergav. 95Molway Fastighet AB
Verktygsv

Annons:

Detaljinformation om orten Asmundtorp - fastighetsdata

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånare: 1562, år 2010

Här hittar du mer information om Asmundtorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Asmundtorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.