Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ängelholm

Annons:
I orten Ängelholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Ängelholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ängelholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ängelholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ängelholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ängelholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ängelholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ängelholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ängelholm

För dig som letar efter lediga tomter i Ängelholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ängelholm

Även lediga lägenheter i Ängelholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ängelholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ängelholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ängelholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ängelholm.

Brännborn Fastigheter AB
Heimdallg. 52
262 71 ÄNGELHOLM


Peab Park AB/Valhall Park
Ekhögsv. 5
262 74 ängelholm


HusmanHagberg
Storg. 83 D
262 35 ÄNGELHOLM


Leeman & Olsson Förvaltnings AB
Åkerslundsg. 10
262 73 ÄNGELHOLM


Rönnemäklaren AB
Skolg. 7
262 31 ÄNGELHOLM


AB Ängelholmshem
Thuling. 1 B
262 41 ängelholm


Riksbyggen
Tingshusg. 2
262 32 ängelholm


Portvakten, Fastighets AB
Helsingborgsv. 27
262 72 ängelholm


Kustmäklaren i Ängelholm AB
Storg. 90
262 35 ÄNGELHOLM


Peab
Valhall Park
262 74 ängelholm


Fastighetsbyrån - En del av Swedbank
Storg. 58
262 32 ängelholm


Folkets Hus
Södra v. 3 -7
262 52 ängelholm


Fyndet Antik & Kuriosa
Industrig. 6
262 63 ängelholm

Annons:

Detaljinformation om orten Ängelholm - fastighetsdata

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånare: 23240, år 2010

Här hittar du mer information om Ängelholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ängelholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.