Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Allerum

Annons:
I orten Allerum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Allerum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Allerum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Allerum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Allerum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Allerum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Allerum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Allerum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Allerum

För dig som letar efter lediga tomter i Allerum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Allerum

Även lediga lägenheter i Allerum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Allerum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Allerum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Allerum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Allerum.

Helsingborg Renen 28 AB
Allerumsvägen 172
254 76 AllerumDöshult-Djuramossa Samfällighetsförening
Norra Torshultsvägen 11Hk:s El - Och Fastighetsservice AB
Björkdalavägen 224


Svedberga 34:2
Svedbergavägen 73
254 76 Allerum


Viken Stubben AB
Allerumsvägen 172
254 76 AllerumFikonet 25 I Helsingborg AB
AllerumsvägenSamfällighetsföreningen Svedberga-Stureholm
Torparev. 57Fastighetsbolaget Ekollonet 1 i Helsingborg HB
AllerumsP & J Lantbruksservice
Jonstorpsvägen

Annons:

Detaljinformation om orten Allerum - fastighetsdata

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånare: 716, år 2010

Här hittar du mer information om Allerum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Allerum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.