Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åkarp

Annons:
I orten Åkarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Åkarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åkarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åkarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åkarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åkarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åkarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åkarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åkarp

För dig som letar efter lediga tomter i Åkarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åkarp

Även lediga lägenheter i Åkarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åkarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åkarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åkarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åkarp.

Barths Fastigheter AB
Falkv. 29
232 52 åkarpAdnoff Fastigheter AB
Åkerv. 5Sesab Fastigheter AB
KabbarpsIlanius Göranssons Fastigheter AB
ängsvSportec Fastigheter AB
Stationsv. 2Erik Haglund Konsult AB
Stationsv


Bennarts Hus I Åkarp AB
Tegelv. 13
232 54 åkarpÖsterledens Samfällighets- Förening
Skånev


Fosiehus AB
Burlövsv. 8
232 52 åkarp


Hml Kakel & Bygg I Malmö, AB
Mejeriv. 20
232 52 åkarp


Bostadsmäklaren Monica Rickman
Linnév. 8
232 52 åkarp


Lsh Redovisningskonsult
Apelv. 10
232 53 ÅKARP


POL Fast AB
Rapphönevägen 8
232 52 åkarp


Sven Svensson För Önsvala 2:57
Kabbarps Byv. 17 -12
232 52 åkarp


Östragårds Samfällighetsförening
040 - 46 56 59Harakärrs Samfällighet
040 - 46 58 12Fastighetsbolaget Sankt Andreas KB
Burlövsv. 8
232 52 åkarp


Lervägens Samfällighetsförening
Lerv. 106
232 54 åkarpHohenzollern AB
Tegelv


Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB
Dalslundsv. 1
232 51 ÅKARP


Östergården Fastighetsförmedling AB
Falkv. 29
232 52 åkarp

Annons:

Detaljinformation om orten Åkarp - fastighetsdata

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånare: 5617, år 2010

Här hittar du mer information om Åkarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åkarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.