Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åhus

Annons:
I orten Åhus finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 22 olika företag inom fastigheter i Åhus som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åhus. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åhus rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åhus som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åhus hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åhus variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åhus eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åhus

För dig som letar efter lediga tomter i Åhus kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åhus

Även lediga lägenheter i Åhus går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åhus.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åhus

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åhus. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åhus.

Mäklarhuset Åhus & Södertorg
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Mårtensson Mäklare AB
Köpmannag. 27
296 31 ÅHUS


Din Mäklare Peter Olvsborn AB
Köpmannag. 15
296 31 ÅHUS


Konnas Fastighetsskötsel AB
Roberts v. 7
296 33 ÅHUS


ID Industrigolv AB
Fyrvaktareg. 3
296 35 ÅHUS


Mfm Fastigheter AB
Kajakv. 8
296 37 ÅHUS


Cekå Fastigheter AB
Mastv. 10
296 37 ÅHUSÅhmans Fastigheter AB
Sandvaktareg. 26


Per & Per Fastigheter I Åhus AB
Pråmdragareg. 6
296 35 ÅHUSBengt Johnsson Fastigheter AB
Barkborrev. 5HusmanHagberg
Köpmannag


Kristianstad Fasadservice AB
Dragareg. 2
296 31 ÅHUS


Nilssons Schakt AB, Rolf
Erik Håkans v. 9
296 38 åhus


U. Nilsson Förvaltning AB
Backvägen 24
296 38 åhus


Ducatus Förvaltning AB
Brigantinv. 16
296 37 ÅHUS


Mohlins Beheer AB

Gustav Konsult AB
Persiljestigen 1Fastighetsbolaget Flaket I Åhus AB
Järnvägsg


Bygg & Ritning i Kristianstad AB
Trollsländev. 24 A
296 33 ÅHUS


Solia Fastighets AB
Klemedsg. 16
296 32 åhus


Bräcke Skogs Samfällighetsförening
G. Skeppsbron 6
296 31 ÅHUSFöretagshuset I Åhus AB
Sandvaktareg

Annons:

Detaljinformation om orten Åhus - fastighetsdata

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånare: 9423, år 2010

Här hittar du mer information om Åhus.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åhus. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.