Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Abbekås

Annons:
I orten Abbekås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Abbekås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Abbekås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Abbekås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Abbekås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Abbekås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Abbekås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Abbekås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Abbekås

För dig som letar efter lediga tomter i Abbekås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Abbekås

Även lediga lägenheter i Abbekås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Abbekås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Abbekås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Abbekås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Abbekås.

Abbekås Golfklubb
Kroppmarksv.
274 56 Abbekås


Drömhus i Skåne AB
Nils Holgerssons v. 36 B
274 56 Abbekås


Magnus Rehn
Sockenv. 29
274 56 Abbekås


Mansoh AB
Kustv. 16
274 56 AbbekåsAbbekås Golf
Örmölla 324 Kroppsmarksvägen


Abbecasa AB
Kustv. 58
274 56 Abbekås

Annons:

Detaljinformation om orten Abbekås - fastighetsdata

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånare: 729, år 2010

Här hittar du mer information om Abbekås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Abbekås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.