Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ydre

Annons:
I orten Ydre finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Ydre som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ydre. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ydre rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ydre som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ydre hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ydre variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ydre eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ydre

För dig som letar efter lediga tomter i Ydre kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ydre

Även lediga lägenheter i Ydre går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ydre.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ydre

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ydre. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ydre.

Ry Bo Fastigheter AB
Rydsnäsv. 28 A
570 61 YDRE


Motorcentralen Peter Carlsson KB
Verkstadsv. 2
570 61 YDRERibbingshof AB
N. ViL G Holding
Bubbetorp Bjurhaga


Andersson, Erik
Rödje Norrgård
573 94 Ydre


Valnöten 1
Norrby Gård
570 63 YDREHembygdsföreningen Ydregård
Ydregården


Hestra Kvarn o. Såg
Hestra Kvarn 1
573 95 YDRE


Industrikonsult Lennart Jonsson AB
Edsarp
570 60 Ydre


Harald Peterson AB
Solviken
573 94 Ydre

Annons:

Detaljinformation om orten Ydre - fastighetsdata

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånare: 3665, år 2010

Här hittar du mer information om Ydre.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ydre. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.