Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Valdemarsvik

Annons:
I orten Valdemarsvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Valdemarsvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Valdemarsvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Valdemarsvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Valdemarsvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Valdemarsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Valdemarsvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Valdemarsvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Valdemarsvik

För dig som letar efter lediga tomter i Valdemarsvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Valdemarsvik

Även lediga lägenheter i Valdemarsvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Valdemarsvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Valdemarsvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Valdemarsvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Valdemarsvik.

Guldnyckelns Fastigheter AB
0123 - 126 00Centrumhuset i Valdemarsvik AB
Garvareg. 3
615 30 Valdemarsvik


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 5
615 30 Valdemarsvik


Fogelvik Estate AB
Storg. 1
615 33 VALDEMARSVIK


Grännäs Marina AB
Sjögärdet 2
615 95 VALDEMARSVIK


Hus och Bygg Håkan Berg AB
Mossbergav. 11
615 31 VALDEMARSVIK


Dahlberg Group I Valdemarsvik AB
Norrg. 9 B
615 31 VALDEMARSVIK


Isabelle Wikner
Fågelvik Biblioteksholmen
615 95 VALDEMARSVIK

Annons:

Detaljinformation om orten Valdemarsvik - fastighetsdata

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånare: 2772, år 2010

Här hittar du mer information om Valdemarsvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Valdemarsvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.