Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ulrika

Annons:
I orten Ulrika finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Ulrika som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ulrika. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ulrika rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ulrika som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ulrika hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ulrika variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ulrika eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ulrika

För dig som letar efter lediga tomter i Ulrika kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ulrika

Även lediga lägenheter i Ulrika går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ulrika.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ulrika

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ulrika. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ulrika.

Tomlas Fastigheter I Linköping AB
Furulidsv. 8
590 53 UlrikaNissaholmen Skog AB
ToleboFirma Christer Andersson Kvarnbacka 590 53 Ulrik
Gammalkilsv. 10


Ulrika Företagarförening
Furulidsv. 3
590 53 Ulrika

Annons:

Detaljinformation om orten Ulrika - fastighetsdata

Ulrika är en tätort i Linköpings kommun och kyrkby i Ulrika socken. Orten ligger i skogsbygden i den sydligaste delen av kommunen, cirka 40 kilometer från Linköping. I orten finnst Ulrika kyrka, en liten livsmedelsbutik, en skola och ett äldreboende.

Yta: 36,87 hektar
Invånare: 200, år 2010

Här hittar du mer information om Ulrika.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ulrika. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.