Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Svärtinge

Annons:
I orten Svärtinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Svärtinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Svärtinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Svärtinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Svärtinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Svärtinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Svärtinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Svärtinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Svärtinge

För dig som letar efter lediga tomter i Svärtinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Svärtinge

Även lediga lägenheter i Svärtinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Svärtinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Svärtinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Svärtinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Svärtinge.

Billbäcks I Svärtinge AB
Bonäsv. 16 -18
605 60 Svärtinge


Skoogenäs Konsult AB
Hasselbacken 7
605 80 SvärtingeStrömsnäs 2:3
G


Casabina AB
Finspångsv. 546
605 80 SvärtingeSsk Fastigheter AB
Mellanv. 34 A

Annons:

Detaljinformation om orten Svärtinge - fastighetsdata

Svärtinge är en tätort i Norrköpings kommun, med 2 910 invånare. Samhället ligger 10 km nordväst om Norrköping, längs riksväg 51 mot Finspång på den norra sidan av sjön Glan.

Yta: 385,73 hektar
Invånare: 2963, år 2010

Här hittar du mer information om Svärtinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Svärtinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.