Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skärblacka

Annons:
I orten Skärblacka finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Skärblacka som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skärblacka. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skärblacka rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skärblacka som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skärblacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skärblacka variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skärblacka eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skärblacka

För dig som letar efter lediga tomter i Skärblacka kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skärblacka

Även lediga lägenheter i Skärblacka går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skärblacka.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skärblacka

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skärblacka. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skärblacka.

Trebe Fastigheter AB
Stationsv. 10
617 32 Skärblacka


Karl Börje Israelsson
Bergslagsv. 38
617 30 Skärblacka


Götens Samfällighetsförening
Brantebråttv. 13
617 90 Skärblacka


Tre A Entreprenad AB
Skärblacka Reningsverk
617 30 Skärblacka


Moris Restaurang I Skärblacka
Stationsv. 3
617 32 Skärblacka


Stiftelsen Skärblacka Brukstugan

Hagneryd Gård
Hagneryd Gård


Vånga Kyrkbys Vägsamfällighet
Masmästarv. 20
617 90 SkärblackaKurt Andersson
Tolskepp Gölbro


Fasten AB
Skogängsv. 13
617 32 Skärblacka


Vickelby Samfällighetsförening
Vickelbyv. 43
617 34 Skärblacka


Södra Fastighetsbyrån Anders Andersson
Västrahamn
617 90 Skärblacka


Tolskeppskooperativet Ek. För.
Tolskepp 3
617 90 Skärblacka


Vånga-Sunds Samfällighetsförening
Horkenv. 6
617 90 SkärblackaR Jonsson Finans I Norrköping AB
Blåvångsv

Annons:

Detaljinformation om orten Skärblacka - fastighetsdata

Skärblacka är en tätort i Norrköpings kommun. Den största arbetsgivaren på orten är förpackningspappersföretaget Billerud Korsnäs AB.

Yta: 389,20 hektar
Invånare: 4059, år 2010

Här hittar du mer information om Skärblacka.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skärblacka. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.