Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skänninge

Annons:
I orten Skänninge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Skänninge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skänninge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skänninge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skänninge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skänninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skänninge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skänninge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skänninge

För dig som letar efter lediga tomter i Skänninge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skänninge

Även lediga lägenheter i Skänninge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skänninge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skänninge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skänninge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skänninge.

Team Orås AB
Orås Gård 1
596 92 SKÄNNINGEM & E. Fredricsson Fastighets- Förvaltning, KB
Follingeg


SOFAB Fastigheter AB
Östanåg. 1
596 34 SKÄNNINGE


Govlösa Herrgård
Normlösa Govlösa Herrgård 1
596 93 SkänningeRunsven Fastighets AB
Borgmästareg. 23


Baadholm Commerce AB
Högby Valltorp 2
596 93 Skänninge


Bengt Bergs Bygg & Snickeri
Gröng. 6 B
596 31 Skänninge


Ketuly Bygg & Fastigheter
073 - 517 24 69Nya Auktionsf:A i Gunnarssons Eftr.
Follingeg. 4
596 33 Skänninge


Larsson, Magnus
Skeppsås Lottstad 1
596 92 SKÄNNINGE


Vallerstads-Östanbäck 1:2
Hassla Långängen 1
596 92 SKÄNNINGEAnkarhorns Fastighetsservice
Ågatan 8 B


Lms:s Fastighetsförvaltning, AB
Verkstadsv. 21
596 34 SKÄNNINGE


Radiatorn Fastighet HB
Tegellidsg. 6
596 34 SKÄNNINGE


Bilas Affärsutveckling AB
Helgonag. 13
596 31 Skänninge


Peweco I Skänninge AB
Motalag. 34
596 31 SkänningeAnkarhorns Fastighetsservice AB
Ågatan 8


Granath, Mats
Bjälbo Sjuntorp Gård 1
596 91 Skänninge

Annons:

Detaljinformation om orten Skänninge - fastighetsdata

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånare: 3140, år 2010

Här hittar du mer information om Skänninge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skänninge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.