Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ödeshög

Annons:
I orten Ödeshög finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Ödeshög som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ödeshög. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ödeshög rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ödeshög som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ödeshög hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ödeshög variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ödeshög eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ödeshög

För dig som letar efter lediga tomter i Ödeshög kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ödeshög

Även lediga lägenheter i Ödeshög går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ödeshög.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ödeshög

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ödeshög. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ödeshög.

Ödeshögs Fastighetsbyrå
Riddareg. 10
599 31 ödeshög


Vätterblomman Blomsterodling HB
Sverkerstigen 5
599 93 ödeshög


Ödeshögs Kooperativet Ek. För.
Stråtomtag. 6
599 21 ÖDESHÖG


Bk Porten I Ödeshög AB
Fabriksv. 5
599 33 ödeshögSjögetorps Gård
BjörkvVäfversunda Egendom
VäversundaBynnS Fastigheter i Ödeshög AB
Sväm SKRÄDDAREGÅRDÖdeshögs Företagscentrum AB
Verkstadsg. 3

Annons:

Detaljinformation om orten Ödeshög - fastighetsdata

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånare: 2572, år 2010

Här hittar du mer information om Ödeshög.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ödeshög. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.