Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norsholm

Annons:
I orten Norsholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Norsholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norsholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norsholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norsholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norsholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norsholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norsholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norsholm

För dig som letar efter lediga tomter i Norsholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norsholm

Även lediga lägenheter i Norsholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norsholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norsholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norsholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norsholm.

Forssh Fastighetsförvaltning AB
Frö Gård
610 21 Norsholm


Cama Egendomsbyrå AB
Åby Gård
610 21 Norsholm


Britt Gustafsson M.E.F.
Frö Gård
610 21 Norsholm


Firma Ulf Östlund Saneringsjour
NORRALUND FRISTAD
610 21 Norsholm


E K Pråmen HB
Eriksdal
610 21 Norsholm


Mck Freedom
KLINTORP NORSHOLM
610 21 Norsholm


Edelbergs Fastighetsbyrå AB
ÅBY GÅRD
610 21 Norsholm


Bostadsrätten i Linköping - Norrköping
Åby Gård
610 21 Norsholm


Bygg O Fastighetstjänst Norsholm
Skärkind Brotorp
610 21 Norsholm


Norsholms Bygg & Allservice AB
Gårdeby Lillgården
610 21 Norsholm


Skörtinge Invallningsföretag
Hagelstad
610 21 NorsholmÖjeby Samfällighetsförening
åbyAptus Fastighets HB
Västerbyv. 10


Edelbergs Fastighetsbyrå AB
011 - 544 60Norsholms Invest AB
Norsholms Gård
610 20 NORSHOLMÖstgöta Husbesiktning AB
Biskop Henriks v. 3

Annons:

Detaljinformation om orten Norsholm - fastighetsdata

Norsholm är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland, 15 km sydväst om Norrköping belägen vid motorvägen E4:an, Göta kanal, Södra stambanan, Motala ström och sjön Roxen.

Yta: 79,94 hektar
Invånare: 615, år 2010

Här hittar du mer information om Norsholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norsholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.