Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lotorp

Annons:
I orten Lotorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Lotorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lotorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lotorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lotorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lotorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lotorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lotorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lotorp

För dig som letar efter lediga tomter i Lotorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lotorp

Även lediga lägenheter i Lotorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lotorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lotorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lotorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lotorp.

Pejarv Invest AB
Kvarnsjöv. 4
610 13 LOTORPDavidsson, Peter
Flottarv


Get Prepared, AB
Lorebergsv. 19
610 13 LOTORP


Lotorps Handelsträdgård AB
Igelforsv. 32
610 13 LOTORP


Tibblins Skogsvård AB
John Fröbergs v. 11
610 13 LOTORP


Stefan O Emil Bygg O Fastighet AB
Typografv. 8
610 13 LOTORP

Annons:

Detaljinformation om orten Lotorp - fastighetsdata

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånare: 701, år 2010

Här hittar du mer information om Lotorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lotorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.