Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljungsbro

Annons:
I orten Ljungsbro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Ljungsbro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljungsbro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljungsbro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljungsbro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljungsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljungsbro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljungsbro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljungsbro

För dig som letar efter lediga tomter i Ljungsbro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljungsbro

Även lediga lägenheter i Ljungsbro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljungsbro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljungsbro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljungsbro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljungsbro.

Linköpings Fastighetstjänst AB
Heda Solgläntan 1
590 73 Ljungsbro


Lindberg Rafting, Sven Bertil
Ljung Sockenbyggningen
590 75 Ljungsbro


Grynnan 12
Myrsättersg. 20
590 73 LjungsbroCoor Service Management AB
Hjalmar Svenfelts vägJogu Fastigheter HB
Hanorpsv. 20Lars Håkan Gunnar Gö
Långkärrsg. 20


Altheo Fastighetsservice AB
Mässv. 6
590 71 LjungsbroKnivingegatans Samfällighetsförening
Knivingeg


Heda Ettnio AB
Evastigen 10 A
590 71 LjungsbroWittenfeldt Fastighets AB
Hult 22


Ljung-Kalvestad
Ljungs säteri
590 75 Ljungsbro


Åk Aldins Fastighets AB
Råleden 11
590 71 LjungsbroVkr Fastighets AB
HedagGottorps Vägsamfällighet
Gottorp Stormlyckan 1Addici Facility Management AB
Hjalmar Svenfelts väg


Askhus AB
Lybecksv. 14
590 74 LJUNGSBRO


Altervalls Alltjänst
Bohemsv. 10 A
590 71 Ljungsbro

Annons:

Detaljinformation om orten Ljungsbro - fastighetsdata

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånare: 6620, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungsbro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljungsbro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.