Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Linköping

Annons:
I orten Linköping finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Linköping som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Linköping. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Linköping rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Linköping som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Linköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Linköping variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Linköping eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Linköping

För dig som letar efter lediga tomter i Linköping kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Linköping

Även lediga lägenheter i Linköping går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Linköping.

Fastigheter och fastighetsbolag i Linköping

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Linköping. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Linköping.

Sankt Kors Fastighets AB
Westmansg. 47
582 16 LINKÖPING


Mäklarhuset Gomér & Andersson
Göran Dyks g. 5
581 04 LINKÖPING


Vasaparken Fastighets AB
Apotekareg. 14
582 24 Linköping


SkandiaMäklarna
Drottningg. 24
582 25 LINKÖPING


TRABO Fastigheter AB
Stigbergsg. 23
582 45 LINKÖPING


Lbb Fastighets AB I Linköping
Harstenag. 5
582 78 LINKÖPING


AB Stångåstaden
Tornbyv. 1
582 73 Linköping


Lejonfastigheter AB
S. Stångg. 1
582 73 Linköping


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Platensg. 11
582 20 Linköping


Riksmäklaren i Linköping
S:t Larsg. 43
582 24 Linköping


Lindstrands Bygg AB
Vasav. 35
582 33 Linköping


SkärgårdsMäklaren
Mariedalsg. 99
586 65 LINKÖPING


Willhem Linköping
Skäggetorps Centrum 1
586 44 Linköping


Riksbyggen
Gillbergag. 35
581 15 LINKÖPING


Linköpings Egendomsaffär
Klosterg. 42
582 23 LINKÖPING


HTS Trädgårdsservice o. Utemiljö AB
Ralstorp L. Bråstorp 1
585 97 LINKÖPING


Fastighets Förvaltning, Sporea
Lindesbergsgränd 14
582 53 Linköping

Annons:

Detaljinformation om orten Linköping - fastighetsdata

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånare: 104232, år 2010

Här hittar du mer information om Linköping.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Linköping. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.