Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kisa

Annons:
I orten Kisa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Kisa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kisa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kisa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kisa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kisa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kisa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kisa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kisa

För dig som letar efter lediga tomter i Kisa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kisa

Även lediga lägenheter i Kisa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kisa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kisa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kisa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kisa.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Torgg. 1
590 37 Kisa


Johansson, Sven Inge
Nyhägnsg. 4
590 36 KISA


K.Magdesjö KB
Kvarng. 13
590 36 KISA


Grahns Fastigheter AB
Västra v. 2
590 37 KisaStiftelsen Kindahus
St


Niklas Nilsson Fastigheter AB
Tvärg. 4
590 37 KisaBlomqvist Trä AB
Farsbo


Yxefalls Vägsamfällighet
Yxefall Hasselbacken
590 40 KisaKinda Traktorservice Fastighets AB
VimmerbyvHahne, Peter
Linnég


Jens-Åke Andersson Fastighets AB

Fröjds Fastigheter I Kisa AB
HitthemFastighetsbolaget ABsorbest AB
Klintv. 1


Gojol Fastighet AB
V. Eneby Gojol
590 39 KisaHyment AB
Ödängsv. 7


Bj Förvaltnings AB
Kölefors
590 39 KisaSödra Vi Värmepumpservice AB
Box 35Jonsson, Rune
Vårgårdsg

Annons:

Detaljinformation om orten Kisa - fastighetsdata

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånare: 3687, år 2010

Här hittar du mer information om Kisa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kisa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.