Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Finspång

Annons:
I orten Finspång finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Finspång som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Finspång. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Finspång rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Finspång som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Finspång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Finspång variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Finspång eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Finspång

För dig som letar efter lediga tomter i Finspång kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Finspång

Även lediga lägenheter i Finspång går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Finspång.

Fastigheter och fastighetsbolag i Finspång

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Finspång. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Finspång.

Mäklarhuset i Finspång
Bergslagsv. 12
612 30 FINSPÅNG


Riksbyggen
Leverstorpsv. 5
612 44 Finspång


Fastighetsbyrån
Bergslagsv. 4
612 30 FINSPÅNG


Byggnads AB Anderson & Baggman
Sjömansängsvägen 10
612 44 Finspång


Excellent Cars
Tallv. 2
612 36 FINSPÅNG


Dunderbackens Samfällighetsförening
Illerv. 5 A
612 46 FinspångBenny Jansson
Igelfors

Annons:

Detaljinformation om orten Finspång - fastighetsdata

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånare: 12440, år 2010

Här hittar du mer information om Finspång.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Finspång. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.