Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Boxholm

Annons:
I orten Boxholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Boxholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Boxholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Boxholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Boxholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Boxholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Boxholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Boxholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Boxholm

För dig som letar efter lediga tomter i Boxholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Boxholm

Även lediga lägenheter i Boxholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Boxholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Boxholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Boxholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Boxholm.

Boxholmshus
Storg. 28
590 11 BOXHOLM


Boxholm Järn & Bygg AB
Frebyv. 1
590 13 BOXHOLM


e.r.i.k. Ergonomi Rehab Info Kroppsvård AB
Väderstadsv. 9 A
590 12 Boxholm


J F Konsult & Förvaltning I Boxholm AB
Järnvägsgatan 33
590 13 BOXHOLM


Bo Thudéens Fastighets AB
Bäverplan 5
590 13 BOXHOLM


Tk Transportprodukter
Rävstigen 4
590 11 BOXHOLM


Thudéens Byggnads AB
Frebyv. 1
590 13 BOXHOLM


Börshults Fastighetsservice HB
Andersbovägen ALARP
590 14 Boxholm


Gl:S Transporter KB
Väderstadsv. 25 B
590 12 Boxholm

Annons:

Detaljinformation om orten Boxholm - fastighetsdata

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånare: 3194, år 2010

Här hittar du mer information om Boxholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Boxholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.