Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Borensberg

Annons:
I orten Borensberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Borensberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Borensberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Borensberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Borensberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Borensberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Borensberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Borensberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Borensberg

För dig som letar efter lediga tomter i Borensberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Borensberg

Även lediga lägenheter i Borensberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Borensberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Borensberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Borensberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Borensberg.

Ebborps Svetskonstruktioner
Ebborp 1
590 28 BORENSBERG


Pohl Anna
Kristberg 433
590 28 BORENSBERG


Mariebergmarketing
Dalg. 19
590 31 BORENSBERG


Annette Tevell För Brunneby Hälla 1:7
Sågarhem 14
590 28 BORENSBERG


Visselmyra Fastighet AB
Visselmyrav. 7
590 31 BORENSBERG


Fortifikationsverket
KVARN MARKSTRIDSSKOLAN DRIFT BY025
590 28 BORENSBERG


Has Service HB
Fågelsjöv. 16
590 31 BORENSBERG


Fastighet Och Företagstjänst Östergyllen AB
Olofstorp 21
590 28 BORENSBERGMjölby Fastighetstjänst
Falkg


Bostadsstiftelsen Platen
Boreg. 3 D
590 31 BORENSBERG


ERA Andersson & Karn
Husbyv. 11
590 31 BORENSBERG


Tb Compactmaskiner AB
Högby Gård 312
590 28 BORENSBERG


Strandbadens Samfällighetsförening
Strandbadens Stugområde 80
590 31 BORENSBERG


Fyndhörnan I Östergötland AB
Kvarng. 3
590 31 BORENSBERG


Fastigheten Hildersro Olofstorp 1:10
Olofstorp 12
590 28 BORENSBERGHäggbergs Förvaltning AB
Strandbadens stugområdeBrunneby-Hälla 1:327
BoregOlivehultföretagen AB
Olivehult

Annons:

Detaljinformation om orten Borensberg - fastighetsdata

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånare: 2886, år 2010

Här hittar du mer information om Borensberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Borensberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.