Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åby

Annons:
I orten Åby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Åby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åby

För dig som letar efter lediga tomter i Åby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åby

Även lediga lägenheter i Åby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åby.

Gunnartorps Samfällighetsförening
Getå Villa Bråvik
616 90 ÅBYLoddby Samfällighetsförening
Loddbyv. 10Bo & Bygg i Norrköping AB
Jättestigen 14


Åby 7:20
011 - 698 84Fastighetsmäklarna, Claes Pettersson & Partners
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Berghällas Samfällighetsför
Berghällav. 13
616 33 åbySågbacken AB
SågbackensÖstergötlands Byggleverantörföreningek.För
Trollstigen


Sköldbackens Samfällighetsförening
Sköldv. 10
616 33 åbyBreduddens Samfällighetsförening
StröjavÅby Jursla Vägförening
Holms


Chb Fastighetsservice AB
Grönlidsv. 3
616 30 ÅBY


Sehlers Fastighetstjänst
Lillsjöv. 4 F
616 34 ÅBY


Fastigheterna Stora Allen 28 KB
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Södra Skriketorps Samfällighetsförening
Äppelv. 11
616 90 ÅBY

Annons:

Detaljinformation om orten Åby - fastighetsdata

Åby är en tätort i Norrköpings kommun i nordöstra Östergötland belägen drygt 7 kilometer norr om Norrköping. Den ligger norr om slätten vid Bråvikens innersta del och breder ut sig över Hultdalens sluttningar.

Yta: 331,56 hektar
Invånare: 4980, år 2010

Här hittar du mer information om Åby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Östergötland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.