Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vretstorp

Annons:
I orten Vretstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Vretstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vretstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vretstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vretstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vretstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vretstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vretstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vretstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Vretstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vretstorp

Även lediga lägenheter i Vretstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vretstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vretstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vretstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vretstorp.

Föreningen Folkets Hus o. Park i Vretstorp
Askersundsv. 20
694 50 VRETSTORP


Nny Fastigheter AB
Sågbacken 10
694 50 VRETSTORPAlan-Produkter
Lunnag. 17


Carlsson Pär
Värnsta 370
694 95 Vretstorp


IP Konsult & Förvaltnings AB
Tjälvesta Säteri
694 94 VRETSTORP


Kmount AB
Salsbro Gård 823
694 95 VretstorpTorpa Vägsamfällighet
TyckeVibyviks Samfällighetsförening
VibyvikVretstorps Industrifastigheter HB
Höjenberg Förvaltning AB
Torpa Gård 228


Svinnersta Östra Vägsamfällighet
Svinnersta Högbacken 311
694 94 VRETSTORP

Annons:

Detaljinformation om orten Vretstorp - fastighetsdata

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånare: 842, år 2010

Här hittar du mer information om Vretstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vretstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.