Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Storå

Annons:
I orten Storå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Storå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Storå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Storå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Storå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Storå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Storå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Storå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Storå

För dig som letar efter lediga tomter i Storå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Storå

Även lediga lägenheter i Storå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Storå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Storå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Storå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Storå.

Vasselhyttans Skogsbilvägars Samfällighetsför
Vasselhyttan V. Gården 455
711 97 STORÅGfab Fastighetsförvaltning AB
Timotejv. 7Leja-Nyskogens Samfällighetsförening
MosshagenKallernäs Samfällighetsförening
Kallernäs Udde 556Kulturhuset i Bergslagen AB
Fanthyttan 343Fanthyttans Fastigheter AB
Fanthyttan 260Birgitta Magnusson
Solviksv


Finn Hansen Hus
Solviksv. 16
711 76 Storå


Ingelshyttan-Vasselhyttans Samfällighetsför.
Vasselhyttan 371
711 97 STORÅBärgningscentralen I Lindesberg AB
Industriv. 10


Bergsgårdens Montage & Entreprenadtjänst
Kallernäs 226
711 96 Storå


EVV-Service
Nyhyttev. 10
711 96 Storå


Birging Gruppen AB
Ingelshyttan 205
711 76 Storå


Stråssa Industri Samfällighetsförening

Gusselby-Svensnäs Samfällighetsförening
Svensnäs

Annons:

Detaljinformation om orten Storå - fastighetsdata

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånare: 1933, år 2010

Här hittar du mer information om Storå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Storå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.