Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sköllersta

Annons:
I orten Sköllersta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Sköllersta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sköllersta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sköllersta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sköllersta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sköllersta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sköllersta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sköllersta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sköllersta

För dig som letar efter lediga tomter i Sköllersta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sköllersta

Även lediga lägenheter i Sköllersta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sköllersta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sköllersta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sköllersta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sköllersta.

Fastighetsbolaget Sköllersta-Sörby 1:58 AB
Sodomv. 13
697 74 SKÖLLERSTAKlädhörnan
Kävesta


Pålsbo Fastighets AB
Vinala 139
697 94 SKÖLLERSTA


Ulvsätters Fastighets AB
Vinala 139
697 94 SKÖLLERSTA


Örebro Vikings Hockeyklubb
Egebyv. 15
697 74 SKÖLLERSTA


Vinalahus AB
Vinala 139
697 94 SKÖLLERSTA


Lithells PersonalstiftelseAnnons:

Detaljinformation om orten Sköllersta - fastighetsdata

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånare: 1131, år 2010

Här hittar du mer information om Sköllersta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sköllersta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.