Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Pålsboda

Annons:
I orten Pålsboda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Pålsboda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Pålsboda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Pålsboda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Pålsboda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Pålsboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Pålsboda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Pålsboda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Pålsboda

För dig som letar efter lediga tomter i Pålsboda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Pålsboda

Även lediga lägenheter i Pålsboda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Pålsboda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Pålsboda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Pålsboda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Pålsboda.

Pålsbo Fastighets AB
Norrg. 12
697 30 Pålsboda


Pålsboda Folkets Hus och Parkförening
Skolg. 1
697 31 PÅLSBODA


Servallt AB
S. Promenaden 57
697 32 PålsbodaFogdarps Östra Vägsamfällighet
Fogdarp 2512Pålsboda Holding AB
SBillsgårdens Samfällighetsförening
Billsgårdsv. 18Johansson, Karl Gunnar Yngve
Bössebo 138


Sunds Motormekaniska
Hagag. 12
697 32 Pålsboda


Osebo 1:17
Osebo 173
697 91 PÅLSBODADommerstalandets Fastighetsbolag AB
Billsgårdsv


Stiftelsen Mellansvenska Entreprenad & Bo.Fond
Stensbov. 1
697 91 PÅLSBODA


Gunnarsson I Sättraberg, AB
Glottra Norrgården 539
697 92 Pålsboda


Henton AB
Gjuteriv. 25
697 32 Pålsboda

Annons:

Detaljinformation om orten Pålsboda - fastighetsdata

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånare: 1552, år 2010

Här hittar du mer information om Pålsboda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Pålsboda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.