Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Östansjö

Annons:
I orten Östansjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Östansjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Östansjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Östansjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Östansjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Östansjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Östansjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Östansjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Östansjö

För dig som letar efter lediga tomter i Östansjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Östansjö

Även lediga lägenheter i Östansjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Östansjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Östansjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Östansjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Östansjö.

Bållby Gård O Fastighets AB
Blåbärsg. 11
694 72 ÖSTANSJÖ


AB Ilities
Mossby 111
694 93 östansjöHerrgryts Samfällighetsförening
KungsbergÖstansjö Bildemontering, Börje Runesson
Blåbärsg. 11


Tommy Atterling Firma
Kärrs Gård 112
694 93 östansjö


Mossby Vägsamfällighet
Mossby
694 93 östansjö

Annons:

Detaljinformation om orten Östansjö - fastighetsdata

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånare: 868, år 2010

Här hittar du mer information om Östansjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Östansjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.