Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Odensbacken

Annons:
I orten Odensbacken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Odensbacken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Odensbacken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Odensbacken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Odensbacken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Odensbacken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Odensbacken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Odensbacken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Odensbacken

För dig som letar efter lediga tomter i Odensbacken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Odensbacken

Även lediga lägenheter i Odensbacken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Odensbacken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Odensbacken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Odensbacken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Odensbacken.

Aspholmen Järnmalmen AB
019 - 27 65 00Aspholmen Svetsaren AB
019 - 27 65 00U.J. Ventilation & Plåtslageri
Via 518
715 94 ODENSBACKEN


Naraden Åby KB
Bo 1824
715 91 OdensbackenAspholmen Fastigheter Högspänningen AB
BoHyttåsen Fastighets AB
BoAspholmen Grosshandlaren AB
019 - 27 65 00


Östra Vinöns Samfällighetsförening
N. Vinön
715 93 OdensbackenSegersjö Invallningsföretag
MargretelundVinberg, Mats
Hummelsta


Aspholmen Årsta 78:1 AB
Bo 1824
715 91 OdensbackenAspholmen Kontrollanten AB
019 - 27 65 00


Stewefeldt & Co KB
018 - 10 10 80Peters Entreprenad & Uthyrning
Askers Byv. 6
715 94 ODENSBACKEN


Hampetorp-Boda Vägsamfällighet
Ruddammen
715 93 OdensbackenDerbol Samfällighetsförening
RösvTk-El Tomas Kållin
Lännäs


Degeln, HB
019 - 27 65 00


Annons:

Detaljinformation om orten Odensbacken - fastighetsdata

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånare: 1374, år 2010

Här hittar du mer information om Odensbacken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Odensbacken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.