Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nora

Annons:
I orten Nora finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Nora som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nora. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nora rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nora som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nora hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nora variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nora eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nora

För dig som letar efter lediga tomter i Nora kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nora

Även lediga lägenheter i Nora går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nora.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nora

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nora. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nora.

Norabostäder AB
Ängg. 11
713 30 Nora


Danskär AB
Kolmätareg. 28
713 32 Nora


Jaanka-Sama Invest AB
Industriv. 1
713 30 NoraNelad AB
Åkar-axels v. 10Environmenttech
Hammarby


Melins Fastighetsförvaltning AB Nora
Noraskogsg. 10
713 32 Nora


Fastighetsbyrån Nora
Rådmansg. 15
713 31 NORA

Annons:

Detaljinformation om orten Nora - fastighetsdata

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånare: 6526, år 2010

Här hittar du mer information om Nora.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nora. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.