Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lindesberg

Annons:
I orten Lindesberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Lindesberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lindesberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lindesberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lindesberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lindesberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lindesberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lindesberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lindesberg

För dig som letar efter lediga tomter i Lindesberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lindesberg

Även lediga lägenheter i Lindesberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lindesberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lindesberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lindesberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lindesberg.

Lindesbergsbostäder AB
Banv. 28
711 31 Lindesberg


Lund AB, Byggnadsfirman
Köpmang. 7
711 30 LINDESBERG


Samuel Karlsson KB
Örebrov. 34
711 91 Lindesberg


Mäklarhuset (Karins Mäkleri AB)
Kungsg. 40
711 30 LINDESBERG


LRF Konsult
Prästg. 6
711 30 LINDESBERG


Havreängens Samfällighetsförening
Björkhyttev. 71 A
711 33 Lindesberg

Annons:

Detaljinformation om orten Lindesberg - fastighetsdata

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånare: 9149, år 2010

Här hittar du mer information om Lindesberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lindesberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Örebro.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.